APARTAMENT A PARÍS

Slider

APT A PARÍS

Slider

GALERÍA

Apartament a Paris

Reforma integral i interiorisme d’un apartament a París d’estil neoclàssic burgès.

 «Aquest carrer parisenc en una albada de juny, i tota l’extraordinària, inconcebible multiplicitat de les coses visibles.» – Czeslaw Molisz

L’any 2016 s’encarrega a Ferruz Studio la reforma integral i l’interiorisme d’un apartament de 260m2 amb una terrassa de 160m2 a París.

Una família de cinc membres, tres adults i dos menors, el programa de necessitats dels quals parteix del fet que l’apartament tingui un espai amb una suite semi independent per a una persona adulta, una suite per a la parella i les habitacions dobles per a cadascun dels menors de la casa. Els imprescindibles són: el disseny i l’elegància, i alhora la sobrietat.

Tot l’interior es demoleix per crear una nova distribució que sigui conforme amb els requisits dels clients. Paviments i revestiments han de ser sobris sense perdre l’essència que buscava, per la qual cosa s’opta per paviments de roure tenyit i travertí romà Navona als banys principals.

La xemeneia, un element molt volgut pels propietaris, es fa a mida amb marbre blanc de Thassos.

Detalls com els manubris s’encarreguen a mida i són artesanals a fi de buscar un toc distintiu.

De la mateixa manera molt del mobiliari dels espais conjunts es fa també a mida, o triant entre les col·leccions de Minotti, Philippe Stark i de la nostra pròpia col·lecció, com el moble de televisió, amb un panell corredís elèctric, perquè visualment no distorsioni l’entorn, o la llibreria, també de Ferruz. Una de les habitacions i un despatx adjunt es converteixen en la primera suite, la qual inclou un petit distribuïdor.

El pas del menjador a la cuina el fem amb sis plafons tipus acordió negre lacat, per aconseguir la màxima privacitat o per mantenir l’espai obert segons convingui.

Les motllures també són dissenyades a mida, igual que la cúpula, que acull un llum de la firma Terzani, igual que la resta d’il·luminació, i a joc amb les aplicacions del passadís, sempre buscant la calidesa. Les catifes que donen el punt decoratiu final a les estades són de Tai-Ping. 

Els vàters, la banyera i el lavabo són d’Armani i les mampares de Tre-Più.

A la zona d’exterior se li dona un gir de 180 graus i és una continuïtat de la zona interior.

Es requereixen tres zones imprescindibles: la zona de la barbacoa amb cuina pròpia, un espai on col·locar amagades les màquines de l’habitatge i una zona de bugaderia que s’amaga amb uns panells de deployé. La zona del menjador exterior, que es mobla amb peces de Minotti, i la zona relax, per a la qual es trien gandules de la firma italiana Core, busquen recrear el concepte d’oasi urbà. El paisatgisme distribueix aquestes zones, mitjançant la creació d’un camí entre els diferents espais amb bancs i jardineres.

Destaquem la tarima tecnològica que puja recobrint les parets per tal de donar l’efecte visual de continuïtat desitjat. Destaquem també la taula d’exterior feta amb porcellànic de peces de tres metres i el peu de la taula que és una prolongació de la tarima.

Finalment i per a protegir la privacitat dels clients s’opta per instal·lar grans para-sols a mida.

VEURE MÉS PROJECTES

Si continuas utilizando este sitio aceptas el uso de cookies. más información

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para «permitir cookies» y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar» estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar