CASA A BEGUR

Slider

CASA A BEGUR

Slider

GALERÍA

Casa a Begur

Quan l’equip comença a treballar aquest projecte se centra en quatre elements  principals que seran els fils conductors d’aquesta casa de segona residència, situada en un enclavament perfecte, la Costa Brava.

El formigó, la pedra basaltina, la laca brillant i el parquet de roure tenyit, aporten continuïtat visual i material, ja que es van repetint a les diferents estances de la casa, ja siguin interiors o exteriors.

La sensació d’harmonia que ens ofereix la façana revestida amb pedra basaltina dona la benvinguda a la casa, combinada amb el tancament principal de roure tenyit que aporta equilibri al conjunt.

L’espai exterior és una fusió entre estètica mediterrània i japonesa. Un passadís de làmines de formigó intercalat amb gespa travessa el jardí que condueix a la zona de la piscina, també de formigó.

El chill out, un dels espais oberts de l’exterior, està realitzat amb làmines metàl·liques que es poden orientar elèctricament en funció de les condicions meteorològiques.

A continuació del chill out trobem el menjador d’estiu amb un element protagonista, la taula de Ferruz, feta amb platina plegada galvanitzada i bancs fets amb un bloc de basaltina i coixins entapissats a joc.

Al fons es pot veure un altre dels espais d’exterior, l’espai lúdic on es troben els futbolins, un bar,… Un cub fet amb làmines de fusta que genera l’efecte de sol i ombra ideal per a aquests moments d’oci que tant agraden a la família.

L’interior de la casa segueix les mateixes directrius que l’exterior. A la planta baixa es disposa el saló-menjador, la cuina i la sala d’audició o biblioteca amb xemeneia. El fet que sigui una casa tan oberta permet gaudir de l’entorn, siguis on siguis. 

Les cortines són de cortineta en to gris perquè juguen amb el color de la façana de la casa i, per la mena de material, amb l’efecte de transparència i volatilitat.

El saló del menjador és un gran espai diàfan dividit per una llibreria bifacial pràctica i amb molt de pes estètic. Juntament amb la llibreria la fabulosa taula Diamond de Molteni i les cadires de Knoll són els elements principals d’aquesta estança.

Al costat del saló, la cuina d’alta gamma Hi-Line de Dada està encaixada dins uns panells de basaltina. Les parets de la plata baixa estan folrades amb uns panells lacats que oculten les diferents estancesL’escala de formigó encofrat i recoberta per la part de la contrapetja amb blocs de roure massís és un dels elements més emocionants i impactants de la casa. 

Al pis superior trobem la suite i els dormitoris. La suite principal té vistes a les cales, als pins negres i als penya-segats típicament mediterranis de la Costa Brava. 

La cirereta del pastís d’aquest espai privat per a la parella és la terrassa privada amb jacuzzi de pedra basaltina i la tarima de fusta natural.

El llit és imponent, de la firma Minotti, i al dormitori li segueix el bany principal obert que té un banc d’extrem a extrem, que queda inserit a la dutxa i al moble de bany en Corian.

Tot el paviment és de roure encerat i raspallat d’alta qualitat i encara que estèticament juga un paper neutre, dóna unitat visual.

La planta del soterrani compta amb una altra zona lúdica i una sala de cinema privat. Com en molts dels nostres projectes, les peces d’art de tota la casa van ser seleccionades per l’equip de decoradors de Ferruz Studio. 

 

 

 

VEURE MÉS PROJECTES

Si continuas utilizando este sitio aceptas el uso de cookies. más información

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para «permitir cookies» y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar» estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar