OFICINA EN LA ZONA ALTA
DE BARCELONA

Slider

OFICINA ZONA ALTA

Slider

GALERÍA

Oficina a la zona alta de Barcelona

Aquesta oficina es troba davant dels jardins de la Tamarita, que són dels pocs catalogats com a històrics de Barcelona.

Des d’un inici es va voler fer una oficina diàfana, on potenciar la vista exterior, la llum i la visibilitat.

Es van triar paviments de resina continus que generessin una imatge i sensació d’amplitud i poques limitacions. El sostre genera una il·luminació ambiental càlida i sense ombres, òptima per a aquesta mena d’estudis on la bona il·luminació, la llum natural i l’espai ampli han d’anar de la mà.

Les parets van en concordança amb els tons grisos dels terres.

El hall distribueix l’espai i limita la zona tècnica i les zones de treball de les zones de despatxos, obertes als clients.

La primera sensació l’ofereix el rebedor, dissenyat en tons negres i presidit per una fantàstica catifa de la signatura Tai-Ping, llums exclusius de Tom Dixon, butaques de Minotti i un banc projectat per Ferruz Studio.

Un moble contenidor alt delimita la zona de treball amb la zona de pas cap als espais de reunions. Les mampares de Tre-Più de vidre segueixen el mateix to però aportant transparència a les sales de reunions.

La zona de gerència connecta amb les zones de reunions i amb la zona de mostres.

La il·luminació, feta amb el sistema Lutron, aporta especial atenció a les zones de mostres i a les obres d’art que es poden contemplar per tot l’espai.

VEURE MÉS PROJECTES

Si continuas utilizando este sitio aceptas el uso de cookies. más información

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para «permitir cookies» y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar» estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar