PIS AL TURÓ PARK

Slider

PIS AL TURÓ PARK

Slider

GALERÍA

Pis al Turó Park

Aquest pis de 220m2 es reforma quan el matrimoni es queda sol per a adaptar-lo a les noves necessitats i gustos de tots dos. Una de les particularitats d’aquest pis és que una part important del mobiliari és de disseny Ferruz.

Originàriament el pis constava de 5 dormitoris que es van convertir en 3 suites.

El dormitori principal, de grans dimensions, integra el vestidor de Molteni que utilitza el sistema coplanar. Un dels requisits dels propietaris es que al vestidor hi hagi un espai confortable on poder fer les maletes. Ferruz Studio va dissenyar un moble alt cúbic amb la finalitat de satisfer aquesta demanda.

El llit del dormitori principal és de Minotti.

La zona d’aigües d’aquest dormitori disposa d’una gran dutxa i el bany és d’obra revestit d’un porcellànic de gran format. Una particularitat d’aquest bany és que cada membre de la parella disposa de la seva pròpia cabina privada amb vàter i bidet individual. La banyera de Corian ocupa un lloc destacat dins del dormitori. Els miralls estan dissenyats per Ferruz Studio i l’aixeteria és d’Armani-Roca. Amb la finalitat d’oferir un efecte d’amplitud i de neteja profunda, les parets del bany es van revestir de metacrilat blanc brillant, que a més potenciaven el contrast amb el color negre tan utilitzat en aquest bany com en el cas del moble negre brillant, disseny de Ferruz Studio. Els accessoris són de la col·lecció Bath Life dissenyada pel Carles Ferruz.

El passadís es va emplafonar tot ocultant els accessos a les suites secundàries i a la zona de servei.

La cuina és un altre element especial que dona continuïtat a la resta dels elements dissenyats i pensats per a aquest habitatge, molt a mida i a gust dels clients.

Es va triar un model de cuina Dada que es va emplafonar amb la mateixa fusta que la que es va utilitzar pel parquet de tot el pis de la firma Schotten Hansen.

Seguint el nostre disseny, es va col·locar una campana professional que aporta un aire industrial i és de gran utilitat. La resta d’electrodomèstics són de Gaggenau.

El rebedor, el saló i la biblioteca es converteixen visualment en un espai unit amb diversos elements en comú: els panells de formigó fets a mida i de grans dimensions, el parquet, la pintura i la laca de les parets,…

Un altre requisit dels propietaris era eliminar visualment la composició de la TV. Volien que els mobles fets a mida, en roure d’alta qualitat, fossin els protagonistes de l’espai i no la tecnologia.

I les dimensions d’aquests panells dificultava la seva col·locació… Tot un repte per al nostre equip d’industrials que ho van resoldre sense problema.

De la biblioteca destaquem el sofà Wilde de Ferruz, el moble bar i la llibreria retroil·luminada feta amb roure que integra la xemeneia de gas.

El menjador se separa del saló amb unes portes corredisses que queden totalment ocultes dins de l’emplafonat.

Per a aquest espai es van triar dues taules amb la mateixa estructura però amb acabats diferents: una de planxa de ferro negre envernissat i l’altra de roure. Les dues taules permeten menjar en la intimitat en el dia a dia i la possibilitat d’unir-les per menjars amb convidats i familiars. Les cadires són de Minotti amb dos entapissats diferents en tela i pell.

La cirereta d’aquest pis tan especial la donen les obres d’art, les catifes Tai-Ping i tots els complements triats espacialment per als seus propietaris.

 

VEURE MÉS PROJECTES

Si continuas utilizando este sitio aceptas el uso de cookies. más información

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para «permitir cookies» y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar» estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar