ANDORRA OFICINA CCDI

Slider

ANDORRA OFICINA CCDI

Slider

GALLERY

Office in Andorra

The concrete, rustic wooden flooring, and vinyl in the front windows are the three integrating elements of the project for this office.

This original office is located in La Massana, Andorra, and in the words of our customer: “…It should generate a good image and a pleasant feeling of comfort and spaciousness”.

To do this, we took advantage of the natural light from the large windows and we raised the ceiling of the premises, which was lower than what we wanted. Once work was complete, the interior design added the final touch to this project.

 

Partitions divide the workspaces from the waiting room and provide privacy to both spaces.

The hall lighting is by designer Tom Dixon. We highlight the furniture by Unifor (from the Molteni Group) and the chairs by Vitra. The Balzac console is a Ferruz design and is designed for domestic spaces or offices like this one.

Its versatility lies in its ambiguity. On the one hand, it offers a very industrial look, with the use of material like steel, and on the other, it has curved shapes that mellow its identity. The finishes are also handmade, such as the water-stained varnish patina applied by hand.

After a meticulous job, we managed to put design at the service of functionality, enhance the performance of workstations to promote the fluidity of work routines, and the office was ready to open its doors to customers.

VIEW MORE PROJECTS

Si continuas utilizando este sitio aceptas el uso de cookies. más información

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para «permitir cookies» y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar» estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar