PISO BF

Slider

PISO BF

Slider

GALLERY

BF Apartament

400 m2 apartment in the upper area of Barcelona to house a family of four… which may possibly grow.
The main goal was to achieve the perfect, different apartment that stands out from the standard.

The hall or entrance is one of the main features of the house thanks to its oval shape. Storage cabinets are inserted in it, in addition to the hidden access to the service area as if it was just another module.

The glass doors are a feature that is repeated throughout the different rooms of the house. In this way, each space can be left open to the rest or isolated.
We highlight the iron fireplace in the living room custom made by Ferruz Studio.

Following the harmony between the spaces, many of the finishes of the living room furniture are made of aged wood with a silver-plated finish.
The kitchen by Dada (Molteni) mixes lacquer finishes and eucalyptus wood.

A highlight in the evening area is the master suite. The headboard wall is distinguished through its treatment with a hand-crafted concrete-type paint.
The dressing room was another area that was treated with special care. For the owner, this was a very important requirement.
She chose a Gliss Master model by Italian firm Molteni.
The children’s rooms received special treatment. They wanted them to have that desired space in which they felt comfortable and in their own environment. For example, in the bedroom of the 8-year-old child, who is fond of climbing, a custom-made climbing wall was installed.
The furniture around the house is by Molteni, Minotti, and Ivano Redaelli…

VIEW MORE PROJECTS

Si continuas utilizando este sitio aceptas el uso de cookies. más información

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para «permitir cookies» y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar» estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar